Jachthaven

Maaspark De Lithse Ham omvat ongeveer 250 hectare open water met diverse stranden en is in rechtstreekse verbinding met de Maas gelegen. Dit gebied kenmerkt zich door het ideale vaar- en zeilwater. Aan de oevers van de Maas bevinden zich diverse zandstranden en inhammen waar men heerlijk kan zwemmen, vissen, zonnen of lekker barbecueën.

  Jachthaven ٠ De Lithse Ham is een moderne jachthaven en is onderdeel van Maaspark De Lithse Ham. De jachthaven ligt ter hoogte van kilometerpaal 206 en staat in open verbinding met de Maas. De ruim opgezette jachthaven biedt plaats aan 500 boten van 4 tot 26 meter. De jachthaven beschikt over (moderne) sanitaire voorzieningen, een botenlift met werkplaats, een milieustraat en een afgesloten parkeerterrein. Het parkeerterrein is alleen te bereiken met behulp van een poort en een bijbehorende toegangspas. Bovendien hebben alleen ligplaatshouders toegang via een persoonlijke pas en is het haventerrein dag en nacht bewaakt met camera’s.

De Lithse Ham is aangesloten bij de HISWA en vaart onder De Blauwe Vlag.

De vereniging HISWA is een brancheorganisatie voor watersportbedrijven. HISWA is bekend van de gelijknamige consumentenbeurzen voor de watersport.

Klik hier voor HISWA-voorwaarden

De Blauwe Vlag is een internationale milieuonderscheiding, die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die aan de campagne deelnemen en aangetoond hebben schoon en veilig te zijn.

Plattegrond jachthaven

Vereniging & Groepen

Voor watersportverenigingen en groepen vanaf 10 boten gelden speciale tarieven. Daarnaast kunnen wij in samenwerking met onze horeca ook arrangementen op maat voor u samenstellen. Informeert u eens naar de mogelijkheden via ons havenkantoor. Voor de contactgegevens verwijzen wij u door in het menu naar het hoofdstuk ‘Contact’. De receptie is tevens ons havenkantoor.

Jachthaven De Lithse Ham

De Lithse Ham 3

5397 GL Lith

T. (+31) (0)412-481405

F. (+31) (0)412-482538

 

W. www.delithseham.nl

E. info@delithseham.nl

Passanten

Passanten zijn uiteraard van harte welkom in onze gezellige en moderne jachthaven. Met maar liefst 250 hectare aan ‘open water’ en een rechtstreekse verbinding tot de Maas, bent u niet snel uitgekeken en kunt u bij ieder bezoek weer een andere vaarroute uitstippelen. U kunt rechtstreeks (zonder sluizen) doorvaren naar bijvoorbeeld Kerkdriel, Heusden of Den Bosch. Even lekker niets? Dan kunt u zonovergoten dagen aan de oevers doorbrengen.

Jachthaven De Lithse Ham heeft in de jachthaven altijd ligplaatsen vrij voor passanten. Bij binnenvaart kunt u aanleggen op de meldsteiger en contact opnemen met onze front-desk via +31 (0)412-481405. De receptie zal u een ligplaats in onze jachthaven toewijzen. De F-steiger is de passantensteiger.

De tarieven voor passanten bedragen:

Per meter lengte, per nacht                             € 1,25

Toeristenbelasting, per persoon per nacht      € 1,10

Elektragebruik (16 ampère), per nacht            € 2,50

 

Onze passanten en ligplaatshouders mogen gebruik maken van alle faciliteiten van ons recreatiepark, waaronder het animatieteam, de speel- en zonneweide, het buitenzwembad, de tennisbaan, de jeu-de-boule-baan, de tafeltennis, enz.

Mocht u nog vragen hebben of een ligplaats willen reserveren? Dan kunt u contact opnemen met onze receptie via +31 (0)412-481405. Eventueel kunt u ook rechtstreeks met onze havenmeester contact opnemen op +31 (0)6-22251264.

Hier vindt u de plattegrond van onze jachthaven.

Klik hier voor een plattegrond van Maaspark De Lithse Ham

Klik hier voor een plattegrond van de jachthaven