Links

Maasmeanders: www.maasmeanders.nl
Als een lint kronkelen de 21 kerkdorpen zich door het meandergebied van de Maas. Een prachtig natuurgebied van Empel tot Grave. Hier geniet u van rust en ruimte. Van ongekende vergezichten links en rechts van de dijk. Van het water dat zich zo  goed leent voor ontspanning en vermaak. Wandelen, fietsen, toeren. De haven, de historische plekken. De terrasjes en gezellige overnachtingen. Altijd gastvrij met een warm onthaal. Actief, sportief. Onthaasten, stilte. Het kan allemaal langs de Maas. De Maasmeanderondernemers laten u graag kennismaken met hun producten, activiteiten en faciliteiten. Kom langs en geniet van de Maasmeanders!

Speciaalbierbrouwerij Oijen: www.speciaalbierbrouwerij.nl
Op deze sfeervolle locatie in het zicht van de Maas ligt aan de Oijense Bovendijk,
Speciaalbierbrouwerij Oijen. Wij brouwen nog op de traditionele ambachtelijke wijze, dus volgens oude receptuur en zonder onnatuurlijke toevoegingen van geur-kleur- en smaakstoffen” In het knusse proeflokaal evenals in het unieke restaurantje is het goed toeven. U kunt genieten van een biertje op het grote terras of bij de open haard.

Boer Bens Boerengolf – Herpen: www.boerbens.nl
In het kleine gehuchtje Koolwijk, nabij Herpen en Oss, woont de familie Bens. Vlakbij de bossen, vijvers en zandverstuivingen, waar volop wandel en fietsmogelijkheden zijn. Om een gezellig dagje hier door te brengen organiseren zij:
– Boerengolf:
Dit is een variant op het reguliere golfspel, waarbij een parcours met een
aantal holes, in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd.
– Huifkartochten:
Geschikt voor iedereen een ritje in de mooie omgeving.
– High Tea
Genieten van een High Tea tussen de koeien of gewoon op het terras.

Het paddenstoelenhuis – Berghem : www.hetpaddenstoelenhuis.nl
In het Paddenstoelenhuis verzorgen ze rondleidingen, proeverijen, kleine en uitgebreide kookworkshops, een lunch of diner, barbecue of tapasavond voor gezelschappen vanaf 10 personen. Ze zorgen voor een persoonlijke rondleiding en natuurlijk voor een Proeverij van onze Paddenstoelen!

Slot Loevestein – Poederoijen: www.slotloevestein.nl
Slot Loevestein: méér dan een museum! Slot Loevestein is een van de bekendste kastelen van Nederland. Vooral door de spectaculaire ontsnapping in een boekenkist van Hugo de Groot, de grootste rechtsgeleerde die Nederland ooit heeft voortgebracht. Ook is er een escape room in slot Loevestein : www.escapeloevestein.nl

Bommelsuitje – Zaltbommel: www.bommelsuitje.nl
Bent u op zoek naar een spectaculair uitdagend uitje? Dan bent u bij Bommelsuitje aan het juiste adres. Bommelsuitje is gevestigd in het centraal in Nederland gelegen Zaltbommel. Bij Bommelsuitje kunt u terecht voor diverse gemotoriseerde activiteiten zoals keverrijden, retroscooters en solexen. Ook kunt u bij ons niet gemotoriseerde activiteiten boeken; ballonvaren, tandemtochten, vestinggolf, diverse workshops of een schitterende gootspokenroute.

Solexverhuurbedrijf – Herpen: www.boerensolex.nl
Gezellig toeren op de Maasdijken met echte oldtimer Solexen en Tandemsolexen! Mooie tochten en complete arrangementen voor 2 tot 90 personen en meer!

Hoppies – Ammerzoden: www.hoppies.nl
Tussen Zaltbommel en Den Bosch in het agrarische landschap, ligt de natuurspeeltuin van Hoppies. Dit speelpark is ooit begonnen als een maisdoolhof, maar is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige natuurspeeltuin voor jong en oud met water, zand en groen als basis.

Bike adventure recreatie ranch – Herpen : www.bikeadventure.nl
Willen jullie een gezellig middagje uit met je gezin, bedrijf, familie of vriendengroep bezoek dan Bike Adventure Recreatie Ranch. Naast avontuurlijk fiets tochten organiseren ze ook tal van andere originele uitjes geschikt voor alle leeftijden. Onze topactiviteiten zijn: Maffia Escape, Oorlog Romance, Expeditie Robinson, Jungle Challange, Kisten spel tocht, Mistery Hunting en natuurlijk et Fot bike of MTB door De Bossen van de Maashorst. Hopelijk hebben we jullie nieuwsgierig gemaakt!

Spahuys – Oss: wwwspahuys.nl
In een prachtig pand in het centrum van Oss, vindt u Spahuys. Bij ons kunt u onthaasten, uitrusten, bijtanken. Maak uw hoofd leeg en ontspan actief met pilates, yoga, bodybalance of droom weg in een van onze behandelkamers, hier kunt u zich overgeven aan een compleet spa- arrangement. Niet te missen: een persoonlijk badritueel in de unieke hamam, laat u onderdompelen in luxe en genot. Ervaar het zelf.

Stadskasteel Zaltbommel: www.stadskasteelzaltbommel.nl

Bijenteeltmuseum Ecopoll – Geffen: www.ecopoll.nl
Bezoek aan de imkerij!

Uiteraard kunt u ook heerlijk wandelen in deze omgeving en zijn er tal van wandelroutes te vinden, ook kunt u er heerlijk op uit op het water en zijn er verschillende vaarroutes te vinden. Kijk op www.visitbrabant.com/routes Hier kun je je eigen route uitstippelen maar ook kiezen voor een prachtige themaroute voor zowel te voet, per fiets of per boot. Op www.AA-land.nl vind u ook allerlei activiteiten in de omgeving.

Zo zijn er nog veel meer uitjes en wandelroutes in de omgeving en kunt u altijd binnenlopen bij onze receptie voor folders en flyers van activiteiten en wandelroutes in de omgeving! We hebben een ruim aanbod aan folders en flyers bij onze receptie.