Ligplaatsen in Jachthaven De Lithse Ham (huur)

Ligplaatsen

Recreatiegebied De Lithse Ham omvat ongeveer 250 hectare open water met diverse stranden en is in rechtstreekse verbinding met de Maas gelegen. Dit gebied kenmerkt zich door het ideale vaar- en zeilwater. Aan de oevers van de Maas bevinden zich diverse zandstranden en inhammen waar men heerlijk kan zwemmen, vissen, zonnen en lekker barbecueën.

Jachthaven De Lithse Ham is een moderne jachthaven en is onderdeel van Maaspark De Lithse Ham. De jachthaven ligt ter hoogte van kilometerpaal 206 en staat in open verbinding met de Maas. De ruim opgezette jachthaven biedt plaats aan 450 boten van 4 tot 26 meter.

De jachthaven beschikt over (moderne) sanitaire voorzieningen, een botenlift met werkplaats, een milieustraat en een afgesloten parkeerterrein. Het parkeerterrein is alleen te bereiken met behulp van een poort en een bijbehorende toegangspas. Bovendien hebben alleen ligplaatshouders toegang via een persoonlijke pas en is het haventerrein dag en nacht bewaakt met camera's. Maaspark De Lithse Ham is aangesloten bij de Hiswa.

De ligplaatshouders in de jachthaven mogen ook gebruik maken van alle (recreatie-)faciliteiten van het naastgelegen Maaspark De Lithse Ham, waaronder een kinderzwembad (buiten), een zandstrand en een royale speel- en zonneweide, tafeltennis, tennisbaan, animatieprogramma, enz.

Voor tarieven van onze jaarplaatsen, verwijzen wij u graag verder in dit menu onder het kopje: Tarieven Jachthaven.

 

wifizone