Sloepverhuur & Overnachten

Sloepverhuur

In de haven van Maaspark De Lithse Ham zijn gedurende de maanden april tot oktober sloepen te huur. Deze fantastische sloep brengt u naar die intieme picknickplekjes die er zoveel zijn op de omringende zandgaten langs de Maas...

Geniet vanaf het water van het Land van Maas en Waal en laat de weldadige rust over u heen komen. Ook Den Bosch is goed bereikbaar zodat u vanaf de diverse grachten kunt speuren naar dat gezellige terrasje in deze bruizende Bourgondische stad.

De zomer: Hét moment om lekker een sloepje te huren voor een onvergetelijke dag op het water. Vaar naar de Biesbosch of het vestingstadje Heusden, waar u kunt afmeren in de binnenhaven. Altijd al eens het schutten van een sluis mee willen maken? Via de sluis van Engelen komt u in de historische binnenstad van Den Bosch… Uw sloep is robuust en stabiel en heeft plaats voor 8 personen. Aan boord vindt u vaarkaarten, een overzicht van de vaarvoorschriften, vaarinformatie en tips. U heeft voor deze sloep géén vaarbewijs nodig. De sloep heeft een buiskap met achtertent voor als het weer even niet 100% meewerkt.  

 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar

www.sloepverhuurlithseham.nl