3 januari 2024

Boek uw vakantie in 2024!

Kom lekker genieten aan de Maas tijdens uw vakantie in 2024! Boek een aantal dagen pure ontspanning en reserveer alvast uw favoriete chalet op ons vakantiepark in Brabant.

Een duik nemen in het zwembad, lekker ontspannen op het zandstrand of een leuke vaartocht over de Maas maken. Zomaar een aantal heerlijke dingen om naar uit te kijken in 2024.

We hebben ons vakantiepark in Brabant dit jaar een flinke upgrade gegeven. Met een gerenoveerd receptiegebouw, nieuw zwembad en heerlijk terras wordt het hier genieten geblazen in 2024! Nog niet eens gesproken over de gloednieuwe chalets op ons park, want dat is echt een geweldige plek om tot rust te komen.

Ontdek hier de nieuwe chalets bij de Maas.

2024 belooft een geweldig jaar te worden, waarin we weer alles op alles zetten om onze vakantiegasten een heerlijk verblijf te bezorgen. Van koppels tot vriendengroepen en gezinnen, iedereen is welkom om bij ons een chalet nabij de Maas te boeken. Met tal van leuke faciliteiten voor het gezin en een geweldige omgeving om in te duiken is dit een geweldige vakantiebestemming in Brabant voor 2024. Kom gezellig langs! 

Vakantie 2024 boeken