Ontdek de omgeving van uw chalet in Brabant!

Laat u verassen door de rijke omgeving van uw chalet in Brabant. Ervaar rust tijdens de schitterende wandel- en fietstochten in de directe opgeving en zoek de gezelligheid op in bruisende omliggende steden zoals 's Hertogenbosch en Nijmegen. 

Waterpret

Waterpret

Daar kunt u bijna niet omheen

Door de schitterende ligging aan het water zal het u tijdens uw verblijf niet aan waterpret ontbreken. Er zijn heel veel wateractiviteiten te beleven op ons vakantiepark in Brabant met zwembad.

Horeca

Horeca

Brabantse gezelligheid

In de horeca van De Lithse Ham ervaart u bij binnenkomst direct de Brabantse gezelligheid. Geniet van heerlijke lunchgerechten, een goed diner of een drankje en beleef een heerlijke vakantie aan de Maas.

Wandelen & fietsen

Wandelen & fietsen

Talloze routes in de omgeving

Neem vooral uw wandelschoenen of fiets mee tijdens uw vakantie in Lith. Er zijn eindeloos veel mooie routes langs de Maas en door de natuur.

Speciaal voor kinderen

Speciaal voor kinderen

Springen, zwemmen, spelen...genoeg te doen!

Voor kinderen is er op het park, maar ook in de omgeving veel te beleven. Springen, spelen, hollen... kinderen krijgen geen genoeg van de vakantie.
Receptie

Receptie

We staan voor u klaar

We heten u graag van harte welkom bij onze receptie. Wist u dat de receptie ook vernieuwd wordt?

Sport en spel

Sport en spel

Wie daagt u uit voor een potje?

Een potje tennissen op de tennisbaan of juist op een tafeltennistafel? Of wat dacht u van een wedstrijd jeu de boules?
Steden

Steden

Waar u Brabantse gezelligheid ervaart

Brabant staat bekend om de bruisende steden. Hier vindt u de echte Brabantse gezelligheid met vele terrassen, boetiekjes, restaurants en meer!