vakantiepark aan het water

Verscholen in de schitterende natuur van Brabant, op een uniek plekje aan de Maas vindt u ons vakantiepark aan het water. Duik de schitterende omgeving of geniet de hele dag van onze fijne faciliteiten op het park. Zo spring je in het zwembad, geniet je van de zon op ons zandstrand of spelen de kinderen in de speeltuin. Alles op ons vakantiepark heeft te maken met water. Of het nu een fietstocht langs de Maas is of heerlijk diner op ons terras met uitzicht over recreatiegebied De Lithse Ham. Kom genieten!

Vakantie boeken

'Super goed aardig personeel alles is mooi schoon gelukkig is de horica weer open super lekker eten echt een aanraader. Ze zijn alles goed aan het opknappen en de directeur is top de haven is super mooi en mooie sloepen verhuren ze. De trailer helling is ook goed ze helpen je als je dat graag wilt mooie bootkraan en ze houden goed onderhoud ga zo door.'  - Jesse

  • Zwembad en terras met uitzicht op de Maas
  • Speeltuinen en sportveld
  • Luxe chalets bij de Maas

Vakantiepark aan het water in Brabant

In de ochtend een heerlijke wandeling maken langs de Maas, vervolgens een verfrissende duik in het zwembad maken en zonsondergang kijken vanaf het zandstrand. Daarom kiest u voor een vakantiepark aan het water!

En voor een heerlijke vakantie aan het water hoeft u helemaal niet ver te reizen. Want ons vakantiepark in Brabant ligt in een schitterend stukje natuur. In recreatiegebied De Lithse Ham staan een aantal luxe chalets bij de Maas. Een geweldige plek voor een vakantie in eigen land. Komt u genieten op ons vakantiepark bij Den Bosch?

Vakantie aan het water reserveren

vakantiepark aan het water

Luxe chalets aan het water boeken

Zo'n 20 minuten boven Den Bosch vindt u ons vakantiepark aan het water. Een unieke plek in het noorden van Brabant, waar vooral rust, ruimte en natuur een hele belangrijke rol spelen. Aan de oevers van de Maas hebben wij een aantal schitterende chalets aan het water staan, geschikt voor gezinnen, stellen en families. 

De luxe chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en voorzien van een aantal hele fijne faciliteiten. Zo heeft elk chalet een ruime tuin met terras, slaapkamers, open keunen, huiskamer en badkamer. Afhankelijk van uw specifieke wensen of groepsgrootte kiest u voor een chalet met de kenmerken die u het meeste aanspreken. Gat u bijvoorbeeld voor de ruime Zandlodge voor 6 personen of liever voor de compacte Dijklodge voor 4 personen. 

De chalets verschillen in grootte en design, maar ten minste één ding hebben ze gemeen: ze staan op een schitterende plek in de nabijheid van het water.

Ontdek de luxe chalets

Dit staat u te wachten op ons vakantiepark aan het water

Stelt u zich eens voor; na een heerlijk ontspannen nachtrust zet u de koffiemachine aan om vervolgens een heerlijk bakkie te drinken op uw terras. Terwijl u in de ochtendzon de dag opstart in pure ontspanning, genieten de kinderen in hun eigen slaapkamer van wat extra uurtjes rust. 

Na een lekker ontbijt besluiten jullie om een schitterende tocht over het water te maken met jullie eigen bootje, welke klaarligt in de jachthaven van ons vakantiepark aan het water. Om de middag af te sluiten duiken jullie het zwembad in en doen jullie een gezellige borrel op het terras met uitzicht over de Maas. De dag sluiten jullie af met een heerlijke picknick op het zandstrand aan de Maas.

Dit is zo maar hoe een willekeurige dag op ons vakantiepark aan het water eruit zou kunnen zien. Komt u genieten in een van onze chalets aan de Maas?

Alle faciliteiten bekijken

chalet vakantiepark aan het water

Vakantiepark met jachthaven aan de Maas

Bent u van plan om aankomende vakantie een schitterende vaartocht door Nederland te maken? Ons vakantiepark aan het water beschikt over een aantal ligplaatsen voor uw motorboot, sloep of zeilboot. Een vakantie aan de Maas is geweldig voor booteigenaren. Lijkt het u niet heerlijk om na een dagje varen weer thuis te komen in jouw luxe chalet bij het water? Vanaf ons vakantiepark aan het water kunt u een vaartocht maken door Brabant.

Boek een vakantie aan het water

Toeleven naar de volgende vakantie is een heerlijk gevoel, vooral als u al iets moois in het vooruitzicht heeft. Bent u toe aan een vakantie in de buurt, maar wilt u wel het gevoel alsof u in het buitenland verblijft? Kies dan voor ons vakantiepark aan het water! We hopen u snel te verwelkomen met onze Brabantse gastvrijheid.

Vakantie boeken