vakantiepark aan het water

Verscholen in de schitterende natuur van Brabant, op een uniek plekje aan de Maas vind je ons vakantiepark aan het water. Duik de schitterende omgeving of geniet de hele dag van onze fijne faciliteiten op het park. Zo spring je in het zwembad, geniet je van de zon op ons zandstrand of spelen de kinderen in de speeltuin. Alles op ons vakantiepark heeft te maken met water. Of het nu een fietstocht langs de Maas is of heerlijk diner op ons terras met uitzicht over recreatiegebied De Lithse Ham. Kom genieten!

Vakantie boeken

Vakantiepark aan het water in Brabant

In de ochtend een heerlijke wandeling maken langs de Maas, vervolgens een verfrissende duik in het zwembad maken en zonsondergang kijken vanaf het zandstrand. Daarom kies je voor een vakantiepark aan het water!

En voor een heerlijke vakantie aan het water hoef je helemaal niet ver te reizen. Want ons vakantiepark in Brabant ligt in een schitterend stukje natuur. In recreatiegebied De Lithse Ham staan een aantal schitterende chalets bij de oevers van de Maas. Een geweldige plek voor een vakantie in eigen land. Kom je genieten op ons vakantiepark aan het water?

Vakantie aan het water reserveren

vakantiepark aan het water

Luxe chalets aan het water boeken

Zo'n 20 minuten boven Den Bosch vind je ons vakantiepark aan het water. Een unieke plek in het noorden van Brabant, waar vooral rust, ruimte en natuur een hele belangrijke rol spelen. Aan de oevers van de Maas hebben wij een aantal schitterende chalets aan het water staan, geschikt voor gezinnen, stellen en families. 

De luxe chalets zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en voorzien van een aantal hele fijne faciliteiten. Zo heeft elk chalet een ruime tuin met terras, slaapkamers, open keunen, huiskamer en badkamer. Afhankelijk van jouw specifieke wensen of groepsgrootte kies je voor een chalet met de kenmerken die jou het meeste aanspreken. Ga je bijvoorbeeld voor de ruime Zandlodge voor 6 personen of liever voor de compacte Dijklodge voor 4 personen. 

De chalets verschillen in grootte en design, maar ten minste één ding hebben ze gemeen: ze staan op een schitterende plek in de nabijheid van het water.

Ontdek de luxe chalets

Dit staat je te wachten op ons vakantiepark aan het water

Stel je eens voor; na een heerlijk ontspannen nachtrust zet je de koffiemachine aan om vervolgens een heerlijk bakkie te drinken op jouw terras. Terwijl jij in de ochtendzon de dag opstart in pure ontspanning, genieten de kinderen in hun eigen slaapkamer van wat extra uurtjes rust. 

Na een lekker ontbijt besluiten jullie om een schitterende tocht over het water te maken met jullie eigen bootje, welke klaarligt in de jachthaven van ons vakantiepark aan het water. Om de middag af te sluiten duiken jullie het zwembad in en doen jullie een gezellige borrel op het terras met uitzicht over de Maas. De dag sluiten jullie af met een heerlijke picknick op het zandstrand aan de Maas.

Dit is zo maar hoe een willekeurige dag op ons vakantiepark aan het water eruit zou kunnen zien. 

Alle faciliteiten bekijken

chalet vakantiepark aan het water

Vakantiepark met jachthaven aan de Maas

Ben jij van plan om aankomende vakantie een schitterende vaartocht door Nederland te maken? Ons vakantiepark aan het water beschikt over een aantal ligplaatsen voor jouw motorboot, sloep of zeilboot. Een vakantie aan de Maas is geweldig voor booteigenaren. Lijkt het je niet heerlijk om na een dagje varen weer thuis te komen in jouw luxe chalet bij het water? 

Boek een vakantie aan het water

Toeleven naar de volgende vakantie is een heerlijk gevoel, vooral als je al iets moois in het vooruitzicht hebt. Ben je toe aan een vakantie in de buurt, maar wil je wel het gevoel alsof je in het buitenland verblijft? Kies dan voor ons vakantiepark aan het water! We hopen je snel te verwelkomen met onze Brabantse gastvrijheid.

Vakantie boeken