vakantiepark brabant

Op zoek naar een vakantiepark in Brabant aan het water? Op een van de mooiste plekjes aan de Maas staan een aantal luxe chalets waar u een onvergetelijke vakantie zult beleven. Met een strand, zwembad, speeltuintjes, restaurant en tennisbaan hebben wij een heerlijke plek voor vakantiegangers die willen genieten van een vakantie in Brabant. 

Chalet in Brabant boeken

 

Vakantiepark in Brabant voor het hele gezin

Ons vakantiepark in Brabant is een geweldige plek om met het gezin even terug te trekken uit de dagelijkse sleur. We hebben ons park ingericht, zodat zowel jong als oud zich niet druk hoeft te maken over hun dagelijkse bezigheden.

vakantiepark brabant

Of u nu een echte waterliefhebber bent, graag tot rust komt bij het chalet, een lekker hapje wilt eten met uitzicht over de Maas of met de kinderen een balletje slaat op de tennisbaan. Hier worden ongetwijfeld schitterende vakantieherinneringen opgedaan, want ons vakantiepark in Brabant is een geweldige plek voor het hele gezin:

  • Zwembad met uitzicht over de Maas
  • Restaurant met uitzicht over de Maas
  • Speeltuinen, sportvelden en tennisbaan
  • Privéstrand aan De Lithse Ham

Vakantie aan de Maas boeken

Luxe chalet aan het water in Nederland huren?

Ons vakantiepark in Brabant heeft luxe, comfort en ruimte. Dat is het eerste dat u zult merken wanneer u aan komt rijden op ons park. Na een rit door de schitterende groene velden rondom Lith zult u aankomen op ons rustige, maar schitterende plekje aan de Maas. Hier staan een aantal luxe chalets omgeven gras, bomen, water en gezelligheid. 

Een ontspannen verblijf met voldoende privacy vinden wij belangrijk. Daarom hebben we de chalets met voldoende ruimte van elkaar geplaatst. Uw chalet is omgeven door groen ruimte, waardoor u heerlijk tot rust kunt komen. Afhankelijk van uw wensen kunt u uit een van onze verschillende type chalets kiezen.

Ontdek onze luxe chalets

 Velen vakantiegangers gingen u voor

'Een grote, gezellige en leuke camping met een mooi restaurant en een behoorlijk grote plas om lekker te zwemmen en overige watersporten te kunnen beoefenen.' - Monique via Google Review

'Super mooie camping en jachthaven (heel schoon) en een hele mooie omgeving om te fietsen , wandelen , vissen, enz.' - Astrid via Google Review

Huur een luxe chalet op ons vakantiepark in Brabant

Alle types verschillen in inrichting, maar hebben ook een aantal overeenkomsten. Zo staan de chalets nabij het water, zijn de chalets luxe ingericht en bent u altijd dicht bij onze prettige faciliteiten zoals het zwembad en het privé strand. Neem een kijkje bij onze verschillende chalets op ons vakantiepark in Brabant:

Bekijk het overzicht aan luxe chalets hier.

Duik de schitterende omgeving in

Of u nu helemaal tot rust wilt komen op ons vakantiepark in Noord-Brabant of juist lekker de omgeving wilt verkennen te voet of op de fiets. De keuze is aan u, wanneer u kiest voor een chalet bij het water op De Lithse Ham. 

Zo ligt ons park slechts 20 minuten ten noorden van Den Bosch. Dichtbij genoeg om een leuke stedentrip te maken en ver weg genoeg om te genieten van alle rust. Ons park is namelijk omgeven door een schitterend groen gebied. Met onze unieke ligging aan de Maas maakt u hier schitterende tochten langs het water. Vergeet daarom niet uw fiets of wandelschoenen mee te nemen. 

Wat is er te doen?

vakantiepark noord brabant

Komt u snel genieten?

Wanneer u wilt genieten van een uniek verblijf in eigen land dan kiest u voor ons vakantiepark in Brabant. Rust, water en luxe is wat u tijdens uw verblijf in een van onze chalets kunt verwachten. Leg vandaag nog uw verblijf vast en dan hopen we u snel te verwelkomen op ons vakantiepark in Brabant.

Boek uw vakantie in Brabant