vakantiepark met jachthaven

Maakt u aankomende vakantie een schitterende vaartocht over de maas en bent u op zoek naar een vakantiepark met Jachthaven? Boek dan een van onze schitterende chalets bij het water. Leg uw boot aan in onze jachthaven en maak gebruik van ons zwembad, restaurant & sportveld en geniet van de geweldige omgeving vanuit uw luxe chalet.

Vakantiepark met jachthaven boeken

Vakantiepark met jachthaven aan de Maas

Nederland is prachtig! En als booteigenaar weet u dat als geen ander. Met vele vertakkingen en aangrenzende natuurgebieden is de Maas een geweldige rivier om een tocht over het water te maken. En de schoonheid van deze tocht zet zich net zo min voort tijdens een verblijf op ons vakantiepark met jachthaven in Brabant.

  • Ligplaats aan de Maas
  • Terras met schitterend uitzicht
  • Zandstrand op het park

'Super mooie camping & jachthaven (heel schoon) en een hele mooie omgeving om te fietsen, wandelen , vissen, enz.'  - Astrid

'Mooie haven en ideaal om ook stuk te wandelen! In t cafe heerlijke cappuccino en aardige bediening.'  - Bianca

vakantiepark met jachthaven aan maas

Met schitterende chalets bij het water, voldoende ligplaatsen in de haven en tal van prettige faciliteiten is dit een geweldige tussenstop of uitvalsbasis voor uw vakantie aan het water. Huur een chalet op ons vakantiepark met Jachthaven aan de Maas en maak van uw vakantie in eigen land een onvergetelijke ervaring.

  • Voor passanten
  • Winterstalling
  • Botenlift

Vakantiepark met jachthaven boeken

Luxe chalets aan het water voor 4 tot 6 personen

Stelt u zich eens voor... na een heerlijke dagtocht over de Maas legt u de boot aan in het schitterende natuurgebied De Lithse Ham. Na het aanleggen van uw boot in onze jachthaven besluit u eerst om een verkoelende borrel te drinken op ons terras met een uniek uitzicht over de Maas. Na een verfrissende duik in het zwembad te hebben genomen neemt u plaats in uw luie stoel op het terras van uw eigen chalet. Klinkt dat niet heerlijk?

Groot of klein gezelschap, u zult ongetwijfeld genieten in een van onze chalets aan de Maas:

Chalet reserveren

Chalet huren in Brabant met schitterende omgeving

Bent u een echte natuurliefhebber en houdt u van rust en activiteit? Dan zit u goed in een van onze chalets in Brabant. Zo zijn de chalets op ons vakantiepark met jachthaven gevestigd in een schitterend stukje natuur. Wanneer u het park komt oprijden, zult u begrijpen waarom rust hier zo'n groot begrip is. Met schitterende wandel- en fietsroutes langs de Maas is dit een geweldige plek voor de natuurliefhebber.

Tussen Nijmegen en Den Bosch

Maar ook vakantiegangers die van een actieve stedentrip in de buurt houden kunnen optimaal genieten in een van onze chalets in Noord Brabant. Zo is Nijmegen en de historische stad Den Bosch niet ver verwijderd van ons vakantiepark.

Den Bosch is zeker een bezoek waard wanneer u verblijft op ons vakantiepark in Noord Brabant.

Ontdek de omgeving

vakantiepark met jachthaven

Reserveer nu een plekje op ons vakantiepark met jachthaven

Wacht niet langer met het vastleggen van uw volgende vakantiebestemming. We verwelkomen u graag op de Lithse Ham met onze Brabantse gastvrijheid!

Vakantie boeken